España: información sobre este curso

Tipo de curso: nivel 3
Fecha de inicio: Enero 20, 2017
Ubicación: Barcelona

Curs Practitioner flors de Bach - eines a la consulta - Nivell 3
20-21-22 de gener en horari de 10 a 19h

Aquest curs es complementa amb 40 hores de formació - avaluativa a distància a desenvolupar entre ens 6 i 18 mesos posteriors al curs presencial.

Per accedir a aquest curs cal haver participat a un curs de nivell 2 aprovat pel Centre Bach d'Anglaterra i aportar-ne el certificat

IMPARTIT PER
Alba Sagarra, Psicóloga, Terapeuta corporal, Practitioner BFRP i formadora de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d'Anglaterra. Imparteix formació de flors de Bach des de 2006.

Places limitades.
Consulta'ns altres dates i poblacions.

10% de descompte per inscripcions a dos o més cursos de la formació complerta (nivell 1+2+3)


INFORMACIÓN EN CASTELLANO

Curso Practitioner flores de Bach - herramientas para la consulta - Nivel 3
20-21-22 de enero en horario de 10 a 19h

Aquest curs es complemente amb 40 hores de formació - avaluativa a distància a desenvolupar entre ens 6 i 18 mesos posteriors al curs presencial.

Este curso se complementa con 40 horas de formación - evaluativa a distancia a desarrollar entre los 6 y 18 meses posteriores al curso presencial.

Para acceder a este curso la persona tiene que haber participado a un curso de nivel 2 aprobado por el Centro Bach de Inglaterra y aportar el certificado de asistencia

IMPARTIDO POR
Alba Sagarra, psicóloga, Terapeuta corporal, Practitioner BFRP y formadora de flores de Bach acreditada por el Centro Bach de Inglaterra. Imparte formación de flores de Bach desde 2006.

Plazas limitadas.
Consultar otras fechas y poblaciones.

10% de descuento para inscripciones a dos o más cursos de la formación (nivel 1+2+3)Web: www.formacioflorsdebach.blogspot.com
Email: formacioflorsdebach@gmail.com
Teléfono:

Volver a la lista de cursos